Menu

Cliëntenraad

Waarom een cliëntenraad?
Volgens de Wet Medezeggenschap Cliëntenraden Zorginstellingen (WMCZ), moeten instellingen in de zorg over een cliëntenraad beschikken. Via de cliëntenraad is de inspraak van cliënten in de organisatie en het beleid van AyganZorg geregeld.

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten. Dit doet de cliëntenraad door vanuit het perspectief van de cliënt een bijdrage te leveren aan een goede zorg- en dienstverlening van AyganZorg. Een keer per drie maanden komt de cliëntenraad bijeen voor overleg. Ze kan dan gevraagd en/of ongevraagd advies uitbrengen aan de directie.

Voorzitter van de cliëntenraad
Mag ik me even voorstellen? Hallo, mijn naam is Dienie. Ik ben een actieve vrouw van 63 jaar die graag iets voor andere mensen wil betekenen en graag iets voor de mensen doet. Door mensen met anderen in contact te laten komen en zo de mensen uit hun isolement te halen, krijg ik veel voldoening. Daarom heb ik besloten om deel te nemen in de cliëntenraad van AyganZorg. U kunt contact opnemen met mij via mail. Deze is als volgt clientenraad@ayganzorg.nl. Tot ziens! Dienie

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann